HAJRÁ HAJRÁ LENGYEL !!!

"LENG ZÚG A ZÁSZLÓNK A SZÉLBEN KIS CSAPATUNK OTT AZ ÉLEN .RUGJÁTOK FIUK A GÓLOKAT DE SZÁMTALAN ÉS MI OTT SZURKOLUNK NETEK TÖBB SZÁZAN... HAJRÁ---HAJRÁ---ÚJLENGYEL...HAJRÁ---HAJRÁ---ÚJLENGYEL

 1. Gál Krisztián Újlengyelbe igazol

  Be kell hoznia a lemaradását

  Újabb futballistával erősítette meg keretét a tavaszi idény második felére a megyei II. osztály, RO-LA Kft. csoportjában szereplő Újlengyeli DSE együttese. A klub ugyanis leigazolta a 25 éves Gál Krisztiánt, aki Örkényből érkezett Iszák Gábor csapatához, és akár már a szombati, Táborfalva elleni hazai kilencven perc alkalmával bemutatkozhat új állomáshelyén. A leginkább jobb oldali középpályásként számításba vehető Gál Krisztián az elmúlt egy évet sérülés miatt kénytelen volt kihagyni, ezért erőnlétben még van némi lemaradása. A futballista viszonylag fiatal kora ellenére máris meglehetősen mozgalmas pályafutást tudhat maga mögött, hiszen korábban szerepelt a Vác, a Fót, a Dunakeszi Vasutas, a Dabas, legutóbb pedig az NB III, Alföld-csoportjában szereplő Örkény színeiben is.

  Iszák Gábor május 23-ig lett eltiltva

  2008.05.17 11:26:04 |

  A Sportszelet 21. számában tévesen jelent meg az eltiltás időtartama, ugyanis az újlengyeli Iszák Gábort május 23-ig tiltotta el a fegyelmi bizottság. A játékos-edző ez alatt az idő alatt nem ülhet le kispadra sem a Pilis és az Újhartyán elleni meccseken

  Idegenben az Újlengyelre voltak a legtöbben kíváncsiak

  2008.12.09 16:21:00 | Mezei Sándor

  Mai statisztikánkból kiderül, hogy mely csapatra mennyien voltak kíváncsiak a Pest megyei II. osztály RO-LA csoportjában, ha vendégként lépett pályára. Az Újlengyel elleni mérkőzések mozgatták meg legjobban a hazai szurkolókat, hiszen átlagban 236 néző volt kint, ha az Újlengyel játszott valahol idegenben. Ez a szám magasan a legtöbb volt ebben a csoportban, hiszen a második Hernád alig lépte át a kétszázas határt. A legkevesebb embert az előző szezonban a ,,megye-egytől" búcsúzó Nagykáta vonzotta, alig 115 szurkoló volt meccsenként. A Tápiószele sem volt túlságosan "érdekes" a hazai nézőknek, átlagban 116 ember volt kint.


  Idegenben az Újlengyelre voltak a legtöbben kíváncsiak

  Hétvégén Újhartyán - Újlengyel derbi

  2008.04.03 12:29:01 |

  Vasárnap, 15 óra 30-kor kezdődött

  a két csapat és szurkolói számára a legfontosabb összecsapás az évben. A mérkőzést a télen alaposan átalakult és megerősödött Újlengyel várhatja optimistábban, mert tavasszal még nem találtak legyőzőre, és hét pontot szereztek. A vendéglátók ezzel szemben igen rapszódikus teljesítményt mutatnak, idegenben kétszer kikaptak három-nullára - az Abonytól, illetve a Hernádtól - , míg otthon a Táborfalvát verték 5-3-ra. A presztízsen kívül az is növeli a tétet, hogy egy esetleges újabb újhartyáni vereség után Kovács Ödönék lemondhatnának a bajnoki címről, ami most még elérhető közelségben van. Talán most az Újlengyeltől meríthetnek erőt, akik tavaly ősszel először pont a legnagyobb riválisukat verték meg a szezonban.

   

  Emlékeztető:

   

  4. forduló

   

  Újlengyel - Újhartyán

  4-1 (1-0)

  Újlengyel, 350 néző. Vezette: Turcsányi I. (Gyikó T., Dani K.)


  GÓL: Nagy T., Bidó G., Telepóczki J., Németh J., ill. Kaszás J.


  Csúcsrangadó Újlengyelben

  2009.03.19 15:20:59 |

 2. Nem csak az NB I-ben, a Pest megyei II. osztály RO-LA csoportjában is csúcsrangadóra kerül sor.

  Míg előbbiben Újpest - Debrecen, az utóbbi bajnokságban Újlengyelre látogat az Újhartyán, azaz a második helyezett fogadja az elsőt. Óriási a tét, hiszen az Újhartyán jelenleg öt ponttal a vezet, és egy esetleges győzelemmel szinte már tét nélkülivé tennék a bajnokságot.

  "Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható - mondta Iszák Gábor, az Újlengyel játékos-edzője honlapunknak. Ugyan nincs kimondva, hogy bajnoki címet kell nyerni, de szeretnénk minél előbb végezni, amiben sok minden benne foglaltatik… Bár nem most dől el a bajnokság, azért sok mindenre fény derülhet, hiszen nem mindegy, hogy mekkora hátrányt kell ledolgozni a hátralévő fordulók alatt. A környéken ez óriási presztízs rangadó, rengeteg nézőre számítunk vasárnap délután. Bízom a három pont megszerzésében!"

  "Várjuk már nagyon a mérkőzést - kezdte Kovács Ödön, az Újhartyán játékos-edzője-, a héten négy edzésünk lesz. Úgy érzem, hogy sok minden eldőlhet vasárnap, bár hosszú a bajnokság. Mi az ősszel már megmutattuk, hogy jó csapat vagyunk, hiszen mindössze egy vereséget szenvedtünk, tehát nem nekünk kell bizonyítani… Egyébként - egy kivételével - csupa szép emlékeket őrzök az Újlengyel elleni derbikről, hiszen sokszor győztük le őket az utóbbi időben. Az egy vereségünk alkalmával is megvoltak a lehetőségeink, csak kimaradtak. A szurkolók szempontjából is nagyon fontos lesz ez találkozó, hiszen utána és előtte is fél évig ez a téma közöttük. Fontos meccs lesz, de hosszú még a bajnokság…


  Újlengyel - Újhartyán, 14.00. Jv.: Fenyvesi A. (ifj. Szijjártó I., Varga A.)

  A várható kezdőcsapatok:

  ÚJLENGYELI DIÁKSPORT EGYESÜLET: Haffner Gy. - Tóth L., Ásoth D., dr. Bocsó G., Telepóczki J. - Kerényi Zs., Szűcs A., Németh Cs., Fülöp L. - Nagy G., Ivitz Z. Játékos-edző: Iszák Gábor.
  Eltiltott: -
  Sérült: Fekete T.

  ÚJHARTYÁNI KSE: Glonczi F. - Félix T., Nádaski A., Johnson Kingdom, Kaszás J. - Németh D., Aranyos I., Funk Z., Kovács Ö., Wrábel T. - Sztahó P. Játékos-edző: Kovács Ödön.
  Eltiltott: -
  Sérült: -
  Hiányzó: Borgulya I.
 3. Újlengyelben bíznak az aranyéremben

  2008.12.20 18:22:18 |

 4. Nem adja fel az Újlengyel a bajnoki címért folytatott harcot. Miért is tenné, hiszen mindössze öt pont válaszja el a csapatot a listavezető Újhartyántól. Mint azt Fülöp Lajostól, az újlengyeliek gólkirályjelöltjétől megtudtuk, úgy néz ki, hogy egyben marad a keret, sőt, ha minden jól alakul, akkor még erősítés is érkezhet.  Úgy néz ki, hogy izgalmas lesz a bajnoki versenyfutás tavasszal, hiszen várhatóan az Újhartyán sem akarja, hogy harmadszor is csak a képzeletbeli dobogó második fokára álljon fel...


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 4
Heti: 13
Havi: 24
Össz.: 59 855

Látogatottság növelés
Oldal: régi idők szép emlékek
HAJRÁ HAJRÁ LENGYEL !!! - © 2008 - 2022 - ujlengyeli-football.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »