HAJRÁ HAJRÁ LENGYEL !!!

"LENG ZÚG A ZÁSZLÓNK A SZÉLBEN KIS CSAPATUNK OTT AZ ÉLEN .RUGJÁTOK FIUK A GÓLOKAT DE SZÁMTALAN ÉS MI OTT SZURKOLUNK NETEK TÖBB SZÁZAN... HAJRÁ---HAJRÁ---ÚJLENGYEL...HAJRÁ---HAJRÁ---ÚJLENGYEL

1 mecs:Király

22.forduló, 2010.04.17.
 
Tápiószecső FC - Újlengyel DSE
1-1 (0-0)

Tápiószecső, 360 néző
Veztette: Solymosi A. (Bozai B., Bak B.)
 
Tápiószecső FC: Stammel A. (7) – Szilágyi Sz. (5), Majzik B. (5),  Pető G. (5), Janta G. (6) – Németh P. (5) -> Bereczki Z. (-), a 70.percben, Juhász B. (6), Nagy T. (6), Dunaveczky A. (6) ->  Horváth M (-),a  67.percben - Holló R. (5) -> Sowunmi A. (-), a 80.percben, Erdélyi J. -> Padutsch A. (-), a 87.percben
Edző: Grezsák Zsolt
 
Újlengyel DSE: Haffner Gy. (7) – Gál K. (5), Kerényi Zs. (6), Ásoth D. (6), Takács L (6) – Németh T. (6) -> Szűcs A (-), a 75.percben, Telepóczki J. (7), Schiuszter R. (6), Tóth L (5) -> Fülöp L (-), a 65.percben,  – Nagy G.(7) -> Iszák G. (-), 90.percben, Ivitz Z. (5) -> Fekete T. (-), a 78.percben 
Edző: Iszák Gábor
 
A mérkőzés krónikája:
34.perc: Tóth L.  lőtt 17 méterről a jobb sarok felé, Stammel szögletre tolta ki a labdát.
 
41.perc: Juhász B. passzolt Dunaveczky elé, aki okosan középre továbbított Hollóhoz, majd ő nagy helyzetben 10 méterről a bal sarok mellé lőtt.
 
45.perc: Németh P. beadását Erdélyi futtából lőtte 15 méterről a jobb sarok mellé.
 
49.perc:Szöglet után Nagy T. fejelt 7 méterről a kapu fölé.
 
59.perc: Németh P. beadását Holló vette át, majd Erdélyihez passzolt, aki estében 4 méterről kapura lőtt, a labda már a kapuson is túljutott, de a gólvonal előtt nem sokkal kivágták a labdát a védők.
 
62.perc: Ásoth D. lőtt 25 méterről egy bombaerős löketet kapunkra, Stammel védte a lövést.
 
67.perc: Takács L. baloldali beadása után, a túlsó oldalon Fülöp érkezett és 10 méterről kapásból a bal sarok mellé lőtt. 
 
69.perc: Majzik fejelte haza röviden a labdát, majd Nagy G. a kifutó Stammel felett a jobb sarokba ívelte a labdát 16 méterről .(0-1).
 
71.perc: Holló szabadrúgását fejelte vissza Horváth M.  majd 4 méterről Erdélyi J. fejelt a rövid jobb sarokba. (1-1).
 
74.perc: Szöglet után Schuszter R. fejelt 8 méterről kapura, Stammel óriási bravúrral tornázta ki a jobb sarok elöl.
 
87.perc: Stammel védett egy bombafejest 9 méterről.
 
A harmadik helyezett fogadta a második helyezettet, így nagyszerű mérkőzésre volt kilátás. A körítés is átlagon felüli volt, jó időjárás, remekül előkészített pálya mellé nagyszámú közönség is párosult. Mindkét csapatnak a győzelemre kellett törekednie, hiszen egy eetleges döntetlennel a nevető harmadik örülhetett volna igazán, hiszen a Biatorbágy akkor már biztos bajnoknak mondhatná magát. Ennek megfelelően egymásnak feszült a két gárda, s az első lehetőség előttünk adódott, de a beadásról Erdélyi pár centivel lemaradt. Ezután a vendégek átvették az irányítást, s egyre közeledtek kapunk felé. Beíveléseik mindig zavart okoztak, igaz ők sem voltak a helyzet magaslatán, ők is lemaradtak a fejesekről. A szünet előtti percek azonban a miénk voltak, kétszer is megszerezhettük volna a vezetést, de Holló a kihagyhatatlannak tűnő helyzetet is elpuskázta, ami végre egy szép támadás végén adódott előttünk, majd Erdélyi lövése szállt a kapu mellé. Gól nem született a szünet előtt, egyik csapat sem tudott a másik fölé nőni. A szünet után Nagy T. fejes szállt a kapu fölé, majd a vendégek igencsak beerősítettek. Igaz a nagy nyomás alatt egy kontrára futotta erőnkből, abból könnyen gólt szerezhettünk volna, de a gólvonalról kivágták a labdát. A jó védekezésünknek köszönhetően jól bírtuk a nyomást, vagy éppen Stammel védett bravúrosan. Ha már igazi helyzetből nem tudott gólt szerezni az Újlengyel, segítettünk nekik ebben. Majzik fejelte könnyelműen haza a labdát, majd Nagy G. csapott le a labdára, és a kifutó Satmmel felett gyönyörűen ívelte a labdát a kapunkba. A gól kellett ahhoz, hogy jobban összeszedjük magunkat, és már két perc alatt ki is egyenlítettünk. Horváth Martin fejelte vissza a labdát, és Erdélyi fejelt az Újlengyel kapujába. A gólváltás után még nagyobb fokozatokra kapcsoltak a csapatok, és remek mérkőzés kerekedett a rangadóból. Valamivel több helyzete volt az Újlengyelnek, de több gól nem született már ezután és igazságos döntetlennel végződött a mérkőzés. Ennek az eredménynek a listavezető örülhetett a legjobban, hiszen győzelme után 6 ponttal vezet az Újlengyel előtt, és 7 ponttal előttünk. A mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy a nagy tét ellenére roppant sportszerű mérkőzést játszott a két csapat, így mindkét fél tábora színvonalas mérkőzést láthatott.
 
Sárga lap: Pető G. (feltartásért, a 63.percben), Ivitz Z. (reklamálásért, a 64.percben), Juhász B. (buktatásért, a 79.percben), Gál K. (Bereczki Z.buktatásáért, a 90.percben)
 
Grezsák Zsolt: Nagyon jó iramú mérkőzésen ki szerencsével tudtunk pontot menteni.
 

Iszák Gábor: Győzni jöttünk, de igazságos döntetlen született. Mindkét oldalon adódtak helyzetek, de érzésem szerint nekünk voltak nagyobbak. Változatos, jó iramú mérkőzést láthatott a közönség
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 4
Heti: 14
Havi: 25
Össz.: 59 856

Látogatottság növelés
Oldal: 1 meccs szavakba öntve
HAJRÁ HAJRÁ LENGYEL !!! - © 2008 - 2022 - ujlengyeli-football.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »